A l’estiu caminar vora-mar té l’avantatge de que a més de les boniques vistes que ens ofereix el recorregut, podem gaudir -si som una mica matiners- d’una refrescant brisa que farà la caminada molt agradable. Aprofitant, que finalment, està pràcticament acabat el camí de ronda entre Llançà i Port de la Selva, us convidem a fer aquesta passejada, d’unes dues hores, que no us decebrà. Hi trobareu penya-segats, illes, fars, platges, petites cales i talls de costa en què el mar, el cel i les roques son els únics protagonistes del paisatge.

 

inici llança-p.selva

Certament, per fer aquest itinerari no calen planells doncs el camí està molt endreçat i senyalitzat i no hi ha perduda. No obstant per facilitar  trobar ràpidament el punt de sortida, us adjuntem un petit mapa del punt d’arrencada de l’itinerari, que comença en unes escales que hi ha davant l’aparcament de la platja de La Gola del Port de Llançà. El que si volem, és fer-vos algunes observacions que us poden ser útils:

Cal portar aigua i si us escau alguna cosa de menjar.

No us deixeu el banyador i les xancletes d’aigua, perquè ben segur, que no podreu resistir la temptació de remullar-vos en una de les precioses cales que trobareu durant el trajecte. Ah! i si us agrada observar el fons marí, no us deixeu el tub i les ulleres.

La tornada la podeu fer a peu, per el mateix camí o amb un autocar regular de la companyia Sarfa, clica si voleu saber els Horaris 

No cal dir, que si voleu dinar a Port de la Selva o Llançà, l’oferta gastronòmica és variadíssima, així que el que fem és deixar-vos dos enllaços a les respectives webs d’aquests dos acollidors pobles de la costa empordanesa.    Llançà       Port de la Selva

A continuació, per tal d’animar-vos a fer aquest bonic i refrescant itinerari, us deixem una galeria de fotos, que tan sols és un tastet del què trobareu tot caminant vora el mar.

DSC_9766 DSC03123 DSC_9747b

DSC_9720 DSC_9729 DSC_4835 DSC_9793

DSC_9750 DSC_9758 DSC_9736 DSC_9744 DSC_4332